Skip to main content

Skydda från buller, hör det viktiga!

SafeEars hörselskydd har utvecklats av Hörluchs för att optimalt skydda för störande buller. Även om många tänker på att skydda sin hörsel i dessa miljöer kan man omedvetet utsätta sig för skadliga ljudnivåer.

Ett hörselskydd med 30 dB dämpning ger bara en dämpning motsvarande 10 dB om du tar av det under 10% av din arbetstid. Med valbara dämpningsnivåer kan vi anpassa hörselskydden så du inte behöver ta av dom när dina kollegor pratar med dig, samtidigt som du skyddas från bullret.

Så uppnår vi 100% bärtid av hörselskydden, en av de viktigaste faktorerna för att skydda din hörsel.

Hawei, när det är riktigt bullrigt!

Hawei tillverkas i ett speciellt silikonfritt mjukt material (bra i smutsiga miljöer och vid användning av lösningsmedel) som vidgar sig i kontakt med kroppsvärme. Det gör att när hörselskyddet placerats i hörselgången expanderar hörselskyddet något för att täta optimalt. Det absolut säkraste skyddet som dessutom är bekvämt på grund av sin anpassning efter hörselgången. Med tre olika format och tre olika olinjära dämpningsnivåer kan vi anpassa hörselskydden för att passa de mest krävande ljudmiljöerna.

Sowei Unlimited, när taluppfattningen är avgörande

Sowei Unlimited tillverkas i ett mjukt silikonmaterial för god passform och komfort. Det mjuka materialet tillåter hörselskydden att röra sig med bärarens käkrörelser vilket gör att komforten blir god över en 8-timmars arbetsdag. De linjära filtren säkerställer exceptionellt god hörbarhet för varningssignaler och taluppfattbarhet vid arbetsljud. De är utbytbara så att de individuella hörselskydden kan anpassas specifikt till olika bullermiljöer (industri, handel, skogsbruk och lantbruk). Med fyra olika linjära dämpningnivåer kan vi uppnå optimalt skydd och den bästa taluppfattbarheten.

Sowei

Sowei tillverkas i ett särskilt rivtåligt och robust silikonmaterial som ändå är mjukt för god passform och komfort. Det mjuka materialet tillåter hörselskydden att röra sig med bärarens käkrörelser vilket gör att komforten blir god över en 8-timmars arbetsdag. Sowei skyddar din hörsel samtidigt som det ger dig en god hörbarhet för varningssignaler i din omgivning. Med ett praktiskt handtag är det enkelt att ta i och ur ditt hörselskydd vid behov.

HA Unlimited

HA är tillverkat i ett hårt och robust akrylatmaterial som är lämpligt i smutsiga miljöer och i miljöer med lösningsmedel. De linjära filtren säkerställer exceptionellt god hörbarhet för varningssignaler och taluppfattbarhet vid arbetsljud. De är utbytbara så att de individuella hörselskydden kan anpassas specifikt till olika bullermiljöer (industri, handel, skogsbruk och lantbruk). Med fyra olika linjära dämpningnivåer kan vi uppnå optimalt skydd och den bästa taluppfattbarheten.

HA

HA är tillverkat i ett hårt och robust akrylatmaterial som är lämpligt i smutsiga miljöer och i miljöer med lösningsmedel. 3 olika valbara dämpningsnivåer skyddar HA din hörsel samtidigt som det ger dig en god hörbarhet för varningssignaler i din omgivning. Med sitt hårda material och med ett praktiskt handtag är det enkelt att ta i och ur ditt hörselskydd vid behov. 

Är du intresserad?

Kontakta SafeEar på kontakt@safeear.se eller någon av våra återförsäljare direkt. För att hitta din närmsta återförsäljare gå till vår återförsäljarsida.

Hitta din närmsta återförsäljare