Skip to main content

Som specialist på skräddarsydda produkter för örat utökar SafeEar hela tiden sin portfölj. Tack vare en helt ny tillverkningsprocess med 3D-laserprinter kan vi nu göra Sverigepremiär för våra öroninsatser i Titan.

Antagligen världens bästa öroninsatser

På grund av dess speciella egenskaper används titan ofta inom flyg, rymdfärder och inom modern medicin. Materialet är även lösningen för patienter som får eksem, klåda eller infektioner av vanliga insatser. Titan är extremt hypoallergeniskt och biokompatibelt vilket gör det till det perfekta valet för känsliga hörselgångar.
Den nätta formen gör att externa högtalare kan monteras även i smala och
komplexa hörselgångar. Med titaninsatser kan vi lösa ca 25 % fler fall jämfört med konventionella insatser.

Öroninsatser i Titan ger ett exklusivt intryck med hög finish. Utseendet förändras inte över tid utan ser om 5 år ut som ny. Den höga stabiliteten i materialet möjliggör en väggtjocklek på öroninsatserna som är hälften så tjock som den för vanliga öroninsatser, ända ned till 0,4 mm.

Våra titaninsatser finns i olika utföranden för att passa din hörapparat.

Smart Socket 2.0 är en avancerad anslutningslösning som möjliggör bekväm och smidig anpassning av titaninsatser till RIC-hörapparater. Med sina mångsidiga funktioner och säkra passform till de flesta S- och M högtalarenheter öppnar Smart Socket 2.0 upp för nya möjligheter. Vid byte till annan hörapparat med högtalarenhet gör Smart Socket 2.0 det möjligt att flytta över den befintliga Titaninsatsen varvid man slipper ta ett nytt avtryck. (Se fullständig lista för passande högtalarenheter nederst på sidan.)
SafeEars Titaninsatser finns även i olika former för att passa BÖ-apparat med traditionell luftslang. Allt för att erbjuda ett så komplett produktutbud som möjligt.

Den nya standarden är färgrik!

Titaninsatserna kan anpassas individuellt efter din personliga smak med matt eller polerad titanyta samt i 5 andra färger. Electric Purple, Deep Blue, Skye Blue, Ice Blue och Amber Gold.
För ytterligare personlig stil kan man komplettera titaninsatserna med strasstenar som utsmyckning.