Skip to main content

Njut av musiken, kontrollera ljudet!

Konserter med världens största artister på utsålda arenor. Festival i stadens sus och dus. Ett rep med kompisarna i replokalen. Musik ger så mycket upplevelser och lycka. Men den kan också ge din hörsel en utmaning den inte klarar av.

Sowei Unlimited har utvecklats speciellt för musik. Från trummisen till sångaren till konsertbesökaren. Oavsett genre eller roll så kan du njuta av musiken samtidigt som du vet att din hörsel är skyddad. Den linjära dämpningen sänker ljudnivån utan att förvränga ljudet och ger dig en fantastisk musikupplevelse.

Sowei Unlimited

Sowei Unlimited är det perfekta hörselskyddet för musikfantaster. Tack vare den gjutna anpassningen och den speciella filtertekniken kan du njuta av musik som den är. Tydligt och oförfalskat ljud från bas till diskant. Detta möjliggörs av det speciella Hörluchs ® HLM-filtret med linjär dämpning över hela frekvensområdet. Du kan förstå tal perfekt samtidigt som du skyddar din hörsel.

Unlimited är gjord i en mjuk silikon för att passa exakt efter din öron. Därför passar den perfekt i alla situationer – oavsett om du dansar i en folkmassa eller ger 100 % med ett band på scen.
Som tillval kan detta hörselskydd även tillverkas med handtag och bärhandtag

Filter

Beroende på ljudmiljö och personlig smak kan du välja mellan 5 olika filterdämpningar i Unlimited. Allt för att få den upplevelse du vill ha oavsett om du spelar blues utomhus eller heavy metal i en liten replokal.
Filtren är utbytbara och kan enkelt rengöras med vatten och en mild tväl. Som ett resultat av detta har de inget fast bytesintervall.

Sowei Unlimited finns i hela tretton olika färger

Är du intresserad?

Kontakta SafeEar på kontakt@safeear.se eller någon av våra återförsäljare direkt. För att hitta din närmsta återförsäljare gå till vår återförsäljarsida.

Hitta din närmsta återförsäljare