Skip to main content

För lugn och ro i lärandet

Blir det ibland lite för mycket av det goda? Ljudet från engagerande elever och kollegor är stimulerande men det kan ibland bli för mycket ljudintryck. En studie från arbetsmiljöverket visar att 2/3 av lärarna tycker att buller är ett problem i skolvärlden.

SafeEar Unlimited

SafeEar Unlimited dämpar ljuden linjärt, det tar bort lika mycket ljud i bas, mellanregister och diskant. Man hör ljuden naturligt, men svagare. Det gör att du fortsatt kan ta del av dina fantastiska elevers och kollegors diskussioner men också spara lite hjärnenergi när inte ljuden upplevs som påträngande.

Hörselskyddet är formgjutet efter just dina öron vilket gör det bekvämt att bära under dagen. Unlimited har det bredaste utbudet av linjära dämpningsnivåer på marknaden vilket gör att vi kan hitta en dämpning som passar just dig och din miljö.

Filtren i Sowei Unlimited finns i 5 valbara dämpningsnivåer, 10, 15, 20, 25 och 30 dB. Filtren dämpar linjärt vilket betyder att de dämpar lika mycket i bas, mellan och diskantregistret. Ljuden man hör låter då naturligt, det blir bara som att man vrider ned volymen. Unlimited är mycket lämpligt i de miljöer där man behöver extra bra taltydlighet.

Är du intresserad?

Kontakta SafeEar på kontakt@safeear.se eller någon av våra återförsäljare direkt. För att hitta din närmsta återförsäljare gå till vår återförsäljarsida.

Hitta din närmsta återförsäljare