Skip to main content

Sowei Com Isotunes

SafeEar SOWEI Com Isotunes är vårt formgjutna hörselskydd med Bluetoothkommunikation. Sowei Com är gjorda av mjuk medicinskt silikon vilket gör det behagligt att använda under en hel arbetsdag. I kombination med Isotunes headset Xtra 2.0 EN352 kan skydda dina öron och ta emot samtal eller lyssna på musik.

Hörselskydden kan levereras med sladd så att risken att tappa hörselskyddet minimeras.

SafeEar Sowei Com har 5 valbara dämpningsfilter som dämpar ljudet olinjärt. Högfrekventa ljud dämpas mest medan mellan- och lågfrekventa ljud dämpas mindre. Den gör det möjligt för användaren att kommunicera med kollegor, höra larm och liknande medan arbetet utförs i en bullrig miljö.

Bluetooth-enheten har en batteritid för 11 timmars streaming/samtalstid eller 180 timmars passningstid. Den är begränsad i utvolym till 79 dB vilket gör att du utan problem kan använda den i 8 timmar enligt arbetsmiljöverkets föreskrifter. Mikrofonen på bluetoothenheten dämpar bakgrundsljud med 20 dB, så att telefonsamtal kan göras i miljöer med störande buller.

Sowei Com och Isotunes Xtra 2.0 EN352 är var för sig DIN EN352-certifierade. När de används tillsammans är de ännu inte certifierade som en helhet. Den dämpande effekten finns såklart kvar tillsammans med kommunikationen från headsetet.

Är du intresserad?

Kontakta SafeEar på kontakt@safeear.se eller någon av våra återförsäljare direkt. För att hitta din närmsta återförsäljare gå till vår återförsäljarsida.

Hitta din närmsta återförsäljare